POČETNICI

Prvi foršpan za film u kojem je Goran Višnjić gay

U jednoj od svojih najzanimljivijih uloga, Goran Višnjić u drami “Beginners” (Početnici) glumi ljubavnika starijeg muškarca, glumi ga Christopher Plummer , koji sazna da ima tumor te odluči sinu napokon priopćiti da je homoseksualac. Redatelj filma je Mike Mills, najpoznatiji po hvaljenom nezavisnom ­filmu “Thumbsucker”, a ­glavnu ulogu ima Ewan McGregor ­.

Iako je premijera filma “Beginners” održana još u rujnu na filmskom festivalu u Torontu, tek je ovih dana objavljen prvi foršpan. Razlog odugovlačenju je kasniji početak prikazivanja filma u američkim kinima, pa će ga gledatelji moći vidjeti tek od lipnja.

Goran u filmu ima malu, ali značajnu ulogu, što se može vidjeti i po foršpanu, gdje ga dosta spominju, ali se samo na kratko pojavljuje. Ujedno, u foršpanu nema scene koja je najviše zainteresirala medije u kojoj se ljube Christopher Plummer i Goran Višnjić.

– Kada je došao trenutak da moram poljubiti svojeg dečka, koji je naravno izuzetno zgodan, mislim da je on bio nervozniji od mene. No, od toga nismo mogli pobjeći, morali smo to napraviti. Zato smo zatvorili oči i to učinili, i sve je bilo dobro – otkrio je Plummer detalje ljubavne scene s Goranom Višnjićem.

Pogledajte foršpan za film “Beginners”.

Linker
26. travanj 2024 16:34