ANGELINA JOLIE

Prvi put progovorila o trudnoći

Za vrijeme dok je u Washingtonu držala govor o djeci u ratom zahvaćenom Iraku, poznata humanitarka Angelina Jolie odjednom je osjetila kako se njezini blizanci u trbuhu ritaju. I to usred samog govora – otkrila je časopisu People. Prelijepa glumica uživala je u svakom pokretu svoje nerođene djece za vrijeme dok je iznosila iskustva sa svoja dva posjeta toj ratom zahvaćenoj zemlji.

Kao UN-ova ambasadorica dobre volje, Angelina (32) je posjetila brojne zemlje trećeg svijeta kako bi se sama uvjerila u teškoće tamošnjih stanovnika te ocijenila što je najpotrebnije njihovim zajednicama. Tako je posljednjih nekoliko dana boravila u glavnom američkom gradu gdje je govorila o potrebi poboljšanja politike obrazovanja u Iraku, ali i o svojoj novoj inicijativi: Education Partnership for Children of Conflict.

Angelina (32) kaže kako će EPCC biti “centar za pomoć podizanja svijesti te usklađivanje različitih napora kako bi ljudi poradili na obrazovanju djece iz ratnih područja.”

Iako je u drugom stanju, hrabra glumica ni nakon nekoliko napornih dana u glavnome američkom gradu, kamo je sa sobom povela sinove Maddoxa (6) i Paxa (4), ne pokazuje znakove umora. Svoj rad u DC-ju nastavit će cijeli tjedan, a onda će joj se pridružiti nevjenčani suprug Brad Pitt te njihove kćeri Zahara (3) i Shiloh (1).

-Ovo je poseban period u našim životima – izjavila je Angelina za časopis People, otkrivši kako uživa u dražesnim trenucima blaženog stanja, poput ovog kada je neočekivano osjetila pokrete svoje nerođene djece.

Martina Vulić

Linker
28. travanj 2024 05:22