BORIS NOVKOVIĆ

Prvi put tata

Zagrebački pjevač Boris Novković (40) i njegova supruga Lucija, nakon osam godina veze i pet godina braka, očekuju prinovu. Naime, pjevačeva supruga, diplomirana novinarka u petom je mjesecu trudnoće, objavio je tjednik Extra.

-Velika mi je želja postati otac i to što prije – izjavio je Boris Novković za časopis Gloriju nedugo nakon što su se on i njegova supruga uselili u novouređeni stan u urbanoj vili s vrtom u kojem su predvidjeli i dječju sobu.

-Uživamo u svom vrtu. Volimo pozivati društvo, igramo se s naša dva psa Whiteom i Lolom. Rado pogledamo dobar film, skuh­amo večeru, odnosno, Lucija kuha, a ja biram meni. Isprobali smo tajlandske specijalitete poput repova grdobine u lišću od banane, zapečeno s kokosom i chilijem. Sviđaju nam se i recepti Jamieja Olivera, a najčešće pripravljamo morske ili talijanske specijalitete – prenio je Boris Novković novinarki iz Glorije detalje iz svog privatnog života.

Par se upoznao 2000. godine na jednom od festivala, nakon tri godine su se vjenčali u maloj crkvici na vrhu brda iznad Šmarjeških toplica u Sloveniji. Na svadbenu proslavu u dvorcu Otočec pozvani su bili kumovi Bruno Kovačević, dugogodišnji novinar sportske redakcije HRT-a, Lucijina prijateljica Ivona Jazbec te uži krug prijatelja i najbliže rodbine.

Pjevač koji je karijeru započeo 1986. albumom „Kuda idu izgubljene djevojke“, proljetos je objavio 13. studijski album „Zapisan u tebi „ posvećen nedavno preminulom ocu Đorđu.

Linker
29. travanj 2024 07:38