ANGELINA JOLIE

Prvi put u javnosti nakon porođaja

Tri mjeseca nakon što je u Nici rodila blizance Vivienne Marcheline i Knoxa Leonea, Angelina Jolie se prvi put pojavila u javnosti. Došavši u New York na premijeru svojeg filma “Changeling”, 33-godišnja holivudska zvijezda pokazala je svoju novu frizuru – umjesto medenih pramenova, koje je imala za vrijeme trudnoće u Cannesu, mama šestero djece postala je elegantna brineta.

No, paparazzi nisu čekali njezino pojavljivanje na crvenom tepihu, predviđeno za danas u 21 sat po njujorškom vremenu, već su je fotografirali sinoć dok je dolazila u poznati restoran Il Buco. U talijanskom restoranu na Manhattanu susrela se s kolegama iz filma “Changeling”, redateljem Clintom Eastwoodom i glumicom Amy Ryan, a svi su primijetili da je došla sama – bez nevjenčanog supruga Brada Pitta.

Kako su Brad i Angelina viđeni dan ranije na aerodromu u New Yorku s cijelom obitelji, očito je da nije bila riječ o svađi, već samo da je sada red na holivudskom ljepotanu da čuva djecu. Naime, Brad Pitt je posljednjih mjesec dana promovirao svoj film “Burn After Reading” i u Veneciji i u Torontu, dok je Angelina u Francuskoj bila s djecom. Sada su zamijenili uloge pa glumac večeri provodi kod kuće, dok zanosna glumica večera u luksuznom restoranu.

Za ulogu u filmu “Changeling” Angelini Jolie predviđaju još jednu oskarovsku nominaciju. Svoju jedinu dosadašnju nominaciju, koju je zaradila filmom “Prekinuta mladost”, pretočila je u osvojenog Oscara. U “Changelingu” glumi ženu kojoj policija vrati otetog sina, no ona se pobuni da dječak kojeg je dobila, zapravo, nije njezin sin, a u Cannesu, gdje je film premijerno prikazan, oduševila je publiku i kritiku. Tada je bila izuzetno vesela na press konferenciji (koju možete pogledati ovdje), a osmijeh joj nije nestao ni pred njujoršku premijeru.

Josip Jurčić

Linker
28. travanj 2024 14:32