LIFTACTIV SUPREME

Prvi Vichy lifting učinak koji traje cijeli dan

Godine nisu jedine koje izdaju starost kože, već i sati i dani koji prolaze. Jedan jedini dan može ostaviti trag na ženskom licu, a znakovi starenja kože su pritom izraženiji: umorne crte lica, gubitak sjaja, duboke bore, natečenost, podočnjaci i tamne mrlje.

Takvo pogoršavanje izgleda kože nazivamo starenjem tijekom dana. Vichy je ostvario novu generaciju njege Liftactiv Supreme s lifting učinkom koji traje cijeli dan, za mladenački sutrašnji dan.

STARENJE KOŽE TIJEKOM DANA – KLINIČKI DOKAZANA STVARNOST Utjecaj vremena, odnosno sati koji prolaze, na licu ostavljaju tragove koje sami primjećujemo. Riječ je o znanstvenoj stvarnosti usko povezanoj s krono-biologijom kože. Uvečer, umorna je koža lica znak njezinog starenja tijekom dana. Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje , a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. Naime, s vremenom su takvi znakovi starenja sve izraženiji : bore su dublje, a koža izgubi čvrstoću.

Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tijekom cijelog dana. Znakovi starenja kože koji se tijekom dana produbljuju i postaju izraženiji trajni su. Istraživači L’Oreala izveli su posebno istraživanje za Vichy o promjeni kakvoće kože tijekom dana. Instrumentalna mjerenja koja su vršili svako večer dokazala su da su bore izrazitije, posebice u kutovima očiju i oko nosa (nazolabialne bore). Elastičnost tkiva je smanjena, povećano je crvenilo i koža je manje čista, zbog čega je ten pomalo sivkast.

LIFTACTIV SUPREME – NOVA VIZIJA NJEGE PROTIV STARENJA

Novi proizvod predstavlja novu viziju progresivne njege koja uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi: TRENUTNO pružajući dojam zaglađene i ujednačene površine kože, TIJEKOM DANA pružajući svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te DUGOROČNO djelujući protiv bora i gubitka čvrstoće kože.

INOVACIJA: »DAY-PROOF« TEHNOLOGIJA I 3D POBOLJŠAVANJE IZGLEDA KOŽE

Izazov novog proizvoda Liftactiv Supreme i nove tehnologije jest jačati otpornost kože protiv dnevnih »opterećenja« s ciljem boljeg sprječavanja trajnih znakova starenja. Vichy je pritom iskoristio jedinstvene aktivne sastojke: Ramnoza (5% koncentracija) + Neohesperidin (2% koncentracija), udruženi s ekskluzivnom Vichy tehnologijom »Day-Proof« koju sačinjavaju Adenosine i Kofein.

RAMNOZA + NEOHESPERIDIN

Ramnoza je odabrana za jačanje učinka protiv trajnih znakova starenja kože. Neohesperidin je jaki antioksidant koji pomaže sprječavati utjecaje foto i kronostarenja te gubitak sjaja. Ujedno jača zaštitnu barijeru kože (test in vitro). Jedinstvena učinkovitost kombinacije aktivnih sastojaka djeluje na kakvoću kože koja se poboljšava te dugoročno djeluje protiv bora i gubitka čvrstoće kože.

ADENOZIN + KOFEIN

Adenozin zaglađuje kožu. Time sprječava pojavu malih bora tijekom dana i djeluje protiv izražajnih bora. Kofein djeluje protiv dva znaka starenja – umora i gubitka sjaja. Kožu stimulira, regenerira i pomaže u sprječavanju zadržavanja vode. Aktivni sastojci zajedno djeluju protiv starenja kože tijekom dana.

3D-OPTIČKI DOJAM ZAGLAĐENOSTI KOŽE

Formula proizvoda Liftactiv Supreme obogaćena je tehnologijom optičkog 3D-poboljšavanja koja na pogled i na dodir preoblikuje površinu kože. Takvu 3D-senzorijalnost osigurava kombinacija prekrivajućih čestica, matiranog pudera i bijelih mikro-kuglica koji u trenu zaglađuju površinu kože i daju joj sjaj. Matirane mikro-sfere s finim bijelim bisernim prahom brišu nepravilnosti. Ten kože je pritom matiran i ujednačen. Formula omogućuje baršunasti osjećaj kože. Teksture su bogate na dodir i pružaju dugotrajni osjećaj ugode

Na kraju dana, uporabom njege Liftactiv Supreme koža je zaglađenija, ublaženi su znakovi umora, koža je čvršća i ten vidljivo svježiji.

Neobavezujuća maloprodajna cijena Liftactiv Supreme: 240,22 HRK

%CODE1%

Linker
01. prosinac 2023 20:56