NEKA OSTANE MEĐU NAMA: MAKING OF - 7. DIO

Psovke i olakšanje

Tako je snimljen ovaj film – veselo je viknuo Rajko Grlić nakon što je snimio posljednji kadar svojeg novog filma “Neka ostane među nama”. No, prije nego što se izljubio s Mikijem Manojlovićem i ostatkom ekipe, zagrebački redatelj često je psovao, vikao i objašnjavao, ali i smijao se, čestitao i tražio savjete – sve kako bi snimio što bolji film.

Početak snimanja filma “Neka ostane među nama” bio je sredinom listopada, a nakon šest napornih tjedana, s rezultatom su zadovoljni i redatelj i ostatak ekipe.

– Mirno smo ga počeli i mirno završili – kratko je opisao snimanje Grlić te nadodao da je završena tek druga faza stvaranja filma. Nakon pisanja scenarija i snimanja, slijedi postprodukcija, koja će trajati šest-sedam mjeseci, a nkon toga bi u kinima mogli vidjeti tu priču o petoro ljudi u potrazi za srećom i ljubavlju u Zagrebu.

Kako je, pak, izgledao zadnji dan snimanja pogledajte u posljednjem ekskluzivnom “making of” videu, a ako želite znati više o filmu pročitajte redateljev dnevnik i otiđite na posebnu Glorijinu podstranicu o filmu.­

Linker
28. travanj 2024 02:28