ZNANJEM DO SMIJEHA

Pub Quiz za crvene noseve i veselje malih bolesnika

U četvrtak 10. svibnja 2012. u Zagrebu će se s početkom u 19.30 sati održati 2. Dobrotvorni Ultimate Pub Quiz. U prostorima hotela Westin i organizaciji Libris komunikacija, organizacije, tvrtke i građani uključuju se u večer zabave, dobrih emocija, smijeha i znanja, kako bi prikupili sredstva za donošenje smijeha djeci u bolnicama – za udrugu “CRVENI NOSEVI klaunovidoktori”. Podršku događanju dat će i poznate osobe te predstavnici međunarodne organizacije “RED NOSES Clowndoctors International”.

Crveni nosevi započeli su svoje djelovanje u Hrvatskoj u travnju 2010. godine, a od sredine listopada otpočele su i posjete odjelima Klinike za pedijatriju KBC Zagreb, zatim Dječje bolnice Srebrnjak te dječjih odjela drugih bolnica u Zagrebu i ostalim mjestima Hrvatske (Split, Varaždin, Čakovec, Vinkovci). Provedbom svojih redovnih programa klaunovidoktori su do travnja 2012. ostvarili više od 180 posjeta i donijeli osmijeh na lica 8.000 djece bolesnika. Za svoj rad u bolnicama dobitnici su i nagrade “Ponos Hrvatske” za humano djelo u 2011. godini.

Ekipe će se na ovom Ultimate Pub Quizu natjecati jedna protiv druge u deset krugova, s različitim kategorijama pitanja. Donatorska kotizacija za tvrtke iznosi 5.000 kuna po timu, a za individualne sudionike 200 kuna po osobi. Sav prihod od kotizacija upotrijebit će se za aktivnosti posjeta klaunovadoktora Klinici za dječje bolesti Klaićeva u Zagrebu. Glavna nagrada za pobjednički tim je nesvakidašnji doživljaj što će ga u prostorijama tvrtke prirediti Crveni nosevi.

Voditelj večeri bit će Peter Hopwood, direktor Libris komunikacija, a program će se odvijati na engleskom jeziku.

Linker
27. travanj 2024 17:39