SUPERTALENT

Publika ispravila odluku žirija

Mateo Ravlija i Nina Kraljić prvi su finalisti televizijskog showa “Supertalent”, koji je, nakon što je proteklih tjedana po cijeloj Hrvatskoj tražio kvalitetne zabavljače, sinoć ušao u svoju polufinalnu fazu. U pet polufinalnih emisija po deset natjecatelja tražiput u finale, a u sinoćnjoj emisiji pokazalo se da izbor više nije u rukama žirija.

Naime, 13-godišnji Riječanin Mateo Ravlija ovaj put nije, kao na audiciji, rasplakao članicu žirija Ninu Badrić, dapače od žirija je za izvedbu pjesme “I’m Your Lady” Celine Dion dobio prilično suzdržane komentare, ali zahvaljujući glasovima publike ipak je ušao u finale.

– Ne znam što bih rekao. Sretan sam i zadovoljan – skromno je rekao Mateo, vjerojatno i sam svjestan da se ovaj put nije pokazao u najboljem izdanju.

Za razliku od njega, žiri je i ovaj put ostao oduševljen nastupom 17-godišnje Lipovljanke Nine te ju je u direktnom dvoboju s plesnom skupinom Lana izabrao za drugog finalista.

– Ti si sigurno jedan od mojih favorita – rekla je Nina Badrić nasmiješenoj imenjakinji.

U finale se tako nije plasirala nijedna od favoriziranih plesnih skupina, ali svojim pokretima žiri i publiku su razveselili ne samo plesna grupa Lana, već i riječki Flashdance Unit, ali i 19-godišnji imitator Michaela Jacksona, Osječanin Boris Morović.

Show se nastavlja sljedećeg petka, kada će na Zagrebačkom velesajmu nastupiti narednih deset polufinalista.

Linker
20. travanj 2024 15:58