KYLIE MINOGUE

Punije usne za 40. rođendan

Pop-zvijezda Kylie Minogue velikim se koracima približava četrdesetoj. Jubilarni rođendan proslavit će 28. svibnja, ali i dalje izgleda mlađahno kao da je još u dvadesetima – što vjerojatno može zahvaliti maloj pomoći estetske kirurgije.

Naime, na dodjeli Echo Awardsa 2008. u Berlinu prošli petak Kylie je, kao i uvijek, priredila nezaboravan show, ali ono što je ostavilo mnogo jači dojam od samog njezinog nastupa bio je nov, vidno pomlađen izgled. Kamerama nikako nisu mogle promaknuti Kylieine znatno punije usne te zategnuta koža.

Osvrnuvši se na svoje godine, pjevačica je rekla novinarima kako bi radije zaboravila na proslavu 40. rođendana.

– Uopće me ne veseli to što ću navršiti četrdeset godina, ali valjda moram biti sretna zbog toga – rekla je Kylie novinarima u petak te dodala:

-Ne želim veliku proslavu već samo nekoliko prijatelja jer mislim da navršavanje četrdesete i nije neki razlog za slavlje. Radije bih ignorirala rođendan.

Istaknuti sidnejski estetski kirurg dr. Kourosh Tavakoli osvrnuo se na najnovije Kylieine fotografije, usporedivši ih s onima od prije pet godina, i dodao kako je njezino lice promijenilo oblik od klasičnog V-oblika s visokim jagodicama u više ovalan oblik.

Australska pjevačica vratila se na scenu nakon što je 2005. godine uspješno pobijedila rak dojke i otada je uvelike promijenila svoj imidž, kako izgled tako i stil odijevanja. Naime, pjevačica je angažirala francuskog dizajnera Jeana-Paula Gaultiera da joj osmisli i dizajnira sofisticirane kostime za njezinu iduću svjetsku turneju. Takav dizajn definitivno je velik zaokret od njezinog najpoznatijeg izdanja u zlatnim vrućim hlačicama.

Između ostalog, Kyle je nagrađena glavnom nagradom, zajedno s glumicom Keirom Knightly, na Elle Style Awards u Londonu prošli tjedan. Proglašena je ženom godine, što je sada dovedeno u pitanje s obzirom na vrlo veliku vjerojatnost da se podvrgnula plastičnoj operaciji kako bi održala svoj mlađahni izgled.

Martina Vulić

Linker
30. travanj 2024 15:09