KUTAK MIRA

Rade Šerbedžija: Nagovorio sam Angelinu i Brada da kupe kuću u Istri

Premijera redateljskog prvijenca Angeline Jolie u Zagrebu otkrila je i vijest da slavna glumica sa nevjenčanim suprugom Bradom Pittom planira kupiti kuću za odmor na području Istre. Da je informacija točna, potvrdio je njen kolega i prijatelj Rade Šerbedžija, koji naglašava da ju nije trebalo puno nagovarati.

– Istina je da sam je nagovorio da kupi kuću u mom susjedstvu, u blizini Barbarige. Ona je pametna, svjetska žena, koja zna gdje je lijepo i gdje će moći imati svoj kutak mira, svoju oazu – potvrdio je glumac u izjavi za Glas Istre.

Radi se o zemljištu u sklopu budućeg turističkog resorta “Barbariga-Dragonera” koji gradi tvrtka u vlasništvu Danka Končara. Poduzetnika i glumicu upoznao je sam Šerbedžija, a Končar je Jolie ponudio da sama izabere kakav objekt žele da im se sagradi, navodi istarski dnevnik.

– Angelina je ozbiljno zainteresirana za to da tamo pronađe svoj mir, daleko od očiju javnosti, stresa Hollywooda i objektiva fotoreportera. Angelina je bila oduševljena i Brijunima, iako je kratko tu boravila. Kazala je da je to raj na zemlji, otočje neopisive ljepote, idealno mjesto za odmor i okrjepu duše, da se djeca nesmetano igraju, plivaju, skaču, što drugdje ne bi mogli – prepričao je Šerbedžija.

Linker
04. svibanj 2024 03:14