GLORIA PROMO

Radost življenja

Svaka priča ima dvije strane. Pa i mi s jednakim zanosom sanjarimo o romantičnoj šetnji plažom, ali i o trčanju po krovovima zgrada. Volite li i vi nositi tenisice, ali i visoke potpetice? Dogodi li vam se ponekad da vam se baš nosi šljokičasta majica, drapirana bluza s etno-elementima i romantična jakna, ali i crna majica, sive hlače i rokerske čizme od kojih očekujete da pretvore sasvim običan dan u uzbudljivo putovanje?

Isplanirajte i osvojite svoj dan iz snova!

Ako se prepoznajete u ovom opisu, sigurno će vam se svidjeti i novi Lenor Duo Aroma uz čije bogatstvo mirisa ćete nježno ali i samouvjereno odšetati iz svojih snova u dan pun izazova. Pritom imajte na umu da, uz izgled i geste, upravo mirisi mogu reći puno više o vama nego riječi. Dok se budite, odijevate, trčite u zagrljaj najboljoj prijateljici ili se rukujete s nekim, ne zaboravite da mirisi kreiraju posebnu čarobnu atmosferu oko vas. Oni vas mogu podsjetiti na nježnost, drage uspomene i važne uspjehe, uz njihovu se pomoć lakše nosite s lošim danima i pobjeđujete neželjene osjećaje. Miris vaše odjeće trebao bi vas slijediti cijelog dana i noći, ali i pružiti poticaj za poduzimanje novih koraka dok hodate crvenim tepihom svojeg života i privlačite pozornost i znatiželju onih koji vas okružuju. Naime, ljudi su još u doba antike otkrili da kombinacija očaravajućih esencija može ostaviti snažan dojam na sugovornika, koji nakon takvog susreta onda još satima razmišlja o nečijim pokretima, riječima i ponašanju.

Želite li i vi miris koji će vas potaknuti da svaki dan proživite do maksimuma i da se osjećate u potpunosti ispunjeno radošću življenja? Onda je novi Lenor Duo Aroma kao stvoren za vas jer vam uz njega neće nedostajati izazova. Blagi mirisi varijanti Lenor Citrus&Rose, Peach&Peony te Passion&Jasmine nježno obavijaju vašu odjeću i savršeno se uklapaju uz vaš omiljeni parfem ili mlijeko za njegu tijela. Svaka od tih kombinacija osmišljena je za drukčiji tip osobe i donosi revolucionarne mirise koji su oblikovani kako bi svaki dan bio drukčiji!

Kada koristite omekšivač Lenor Duo Aroma morate pripaziti na samo jednu stvar, da ne blistate previše.

Plešite cijelog dana na vrhovima prstiju

Osobnost je ono što svakoga od nas čini posebnim. Tražite li nešto što će svijetu otkriti vaše pravo lice, prepuno energije i pozitivnog duha? Postojeći vas mirisi ne inspiriraju na promjene i ne mogu vas pratiti kroz vašu uzbudljivu svakodnevicu?

Odaberite svoju energičnu kombinaciju mirisa i plešite cijelog dana na vrhovima prstiju. Lenor Duo Aroma donosi vam impresivne višestruke doživljaje, ispunjavajući vašu želju da brinete o sebi i svojoj obitelji. Blagi Lenor Citrus&Rose, Peach&Peony te Passion&Jasmine nježno će obgrliti vašu odjeću, a istodobno će se savršeno uklopiti uz vaš omiljeni parfem ili mlijeko za njegu tijela. Štoviše, mirisi ne donose samo ublažavanje stresa, već i blagotvorno djeluju na tijelo, duh i misli.

Stari Egipćani su to znali još pred 6000 godina. Upravo su oni na revolucionaran način destilirali biljke i dobivali esencijalna ulja da bi ih potom koristili ne samo u medicini, već i u kremama za tijelo i parfemima. I ne samo to, sva svoja saznanja o djelovanju i sastojcima terapeutskih ulja zabilježili su na papirusu što je današnjem svijetu ostavilo osnove moderne aromaterapije. Svi mirisi nove linije Lenor Duo Aroma dobiveni su upravo kombinacijom različitih mirisa koji već u trenutku odijevanja svježe oprane odjeće blagotvorno djeluju na vaše tijelo i duh. Lenor Citrus&Rose obogaćen je mirisima citrusa i ruže, jednim od najboljih aromaterapeutskih mirisa koji se najčešće koriste za opuštanje i smirenje. Citrusi su dobri ne samo za tijelo nego i za duh, a ruže su oduvijek bile znak ljubavi. A kako nam osjećaji nam pomažu da nadvladamo stvari koje inače ne bismo mogli savladati, kombinacija mirisa Lenor Duo Aroma sazdana je od aroma koje bude takve emocije. Druga nova kombinacija mirisa je Lenor Peach&Peony koji vas obavija mirisima breskve i božura. I dok se ulje dobiveno iz koštica breskve koristi za osjetljivu i suhu kožu, a božur opušta mišiće, kombinacija ta dva mirisa čini ovu varijantu uistinu zanimljivom. Zadnja, ali ne i najmanje važna varijanta novih omekšivača Lenor Duo Aroma je Passion&Jasmine. Ona vas uspješno potiče da uživate u svakom novom danu do maksimuma, a istodobno vam pomaže da se fokusirate i smirite.

Osmislite svoje najbolje odjevne trenutke uz pomoć omekšivača Lenor Duo Aroma!

Linker
03. svibanj 2024 02:51