NOVA GLORIA

Ralph Fiennes: Radio sam kao kućni majstor u hotelu

Ralph Fiennes (51) glumi glavnu ulogu u filmu Hotel Grand Budapest za koji smo našim čitateljicama nedavno podijelili karte za specijalnu pretpremijeru.

U toj komediji američkog redatelja Wesa Andersona Fiennes glumi Gustava, conciergea velebnog hotela u izmišljenoj totalitarnoj zemlji Zubrowki, smještenoj negdje u Istočnoj Europi.

Zanimljiva je poveznica između glumčeva života i uloge koju tumači u tom fillmu: Ralph je i sam u mladosti radio kao kućni majstor u jednom londonskom hotelu.

Zašto ste se zaposlili u hotelu?

– Moja obitelj nije siromašna, no kad sam navršio 18 godina, otac mi je rekao da moram pridonijeti kućnom budžetu ili napustiti roditeljski dom. Radio sam i kao soboslikar, a potom kao pomoćni radnik na gradilištu. Otac me naučio i popravljati stvari po kući. I danas znam promijeniti staklo na prozoru. No, uglavnom nemam vremena pa mi je jednostavnije pozvati majstora da nešto popravi.

Ostatak intervjua u kojem poznati glumac govori o neostvarenim glumačkim željama, što ga privlači kod žena te je li tašt pročitajte u tiskanom izdanju Glorije koja je na kioscima od 10. travnja. U novom broju saznajte i jeste li među 1007 sretnih dobitnika velike nagradne igre Gloria 1000!

Linker
18. travanj 2024 14:11