STANA KATIC

Rame uz rame s holivudskim ljepoticama

Osim što je poznat po mračnim vizijama, strip crtač Frank Miller slavan je i po tome što u svim svojim djelima ima pregršt prelijepih žena. Zato i ne čudi što je za svoj film “The Spirit”, gdje se prvi put samostalno potpisuje kao redatelj, angažirao cijeli niz holivudskih ljepotica.

Jedna od njih je i Stana Katic, 28-godišnja kanadska glumica hrvatskih korijena. Glumicu, koja je nekoliko puta ljetovala kod rodbine na dalmatinskoj obali, već smo vidjeli u posljednjem filmu o Jamesu Bondu, a u novom filmu glumi jednu od ljepotica koju osvoji tajanstveni heroj Spirit, bivši policajac koji nakon smrti uskrsne i počne se učinkovitije boriti protiv kriminala.

U filmu, ali i na crvenom tepihu na sinoćnjoj premijeri održanoj u Los Angelesu, Stana je imala veliku konkurenciju u izboru za najljepšu djevojku iz “The Spirita”. Naime, u “The Spiritu” još glume Scarlett Johansson, Eva Mendes, Jamie King, Paz Vega i druge holivudske ljepotice, pa se glumica hrvatskih korijena nikako ne može požaliti da ju je Frank Miller stavio u loše društvo.

Josip Jurčić

Linker
24. travanj 2024 13:49