TORI SPELLING

Rastrošna zabava

Holivudske zvijezde, glumački par Tori Spelling (36) i Dean McDermott (42) napravili su veliku rođendansku zabavu kako bi proslavili što je njihova kćerkica Stella napunila jednu godinu. Na tematski dječji tulum gdje je većina zaposlenika bila maskirana u bubamare (ili božje ovčice), stiglo je preko stotinu uzvanika među kojima su bili i Melissa Joan Hart, Lisa Rinna, Harry Hamlin, Scott Baio te Larry Birkhead.

Zabava je održana na privatnom posjedu u Encinou, Califu, a osim maskiranih zaposlenika koji su uveseljavali klince, bilo je dodatnih sadržaja kao što su oslikavanje tijela, jahanje na ponijima te razgledavanje zoo-a sa insektima. Također su nastupili The Jumpitz, Stellina omiljena skupina performera za djecu, u čijoj izvedbi je uživao i njezin dvogodišnji brat Liam.

-Stella je neprestano pljeskala i uživala u glazbi a Tori i Liam su pjevali uz bend – izjavila je jedna od uzvanica zabave odjevena u svilenu haljinu sa aplikacijama bubamara.

Nakon toga je slavljenica razrezala ogromnu tortu u obliku bubamare i bacila se na otvaranje poklona. Međutim, ona nije jedina otišla nagrađena sa zabave: svi gosti su pri odlasku preuzeli poklon paket u vrijednosti od 2 i pol tisuće dolara, u kojima su se nalazili pokloni za djecu.

Gordana Kolanović

Linker
30. travanj 2024 07:46