UPROPAŠTENA ZABAVA

Razgolićena Katherine Heigl dočekala policajce

Holivudska glumica Katherine Heigl , zvijezda serijala “Uvod u anatomiju”, poznata je po tome što izbjegava snimati golišave scene, no zato su je prije nekoliko dana paparazzi snimili kako u bikiniju dočekuje – policiju. Neobična scena se dogodila kada se u svojem dvorištu htjela opustiti sa suprugom, američkim pjevačem Joshom Kellyjem, te se skinula u bikini i s njim uživala u blagodatima jacuzzija u dvorištu njihovog doma.

– Napravili smo si koktele i namjerno sam odjenula seksi bikini jer Kelly nije bio kod kuće dva tjedna – priznala je Katherine Heigl. No, ono što je trebala biti idilična večer pretvorilo se u noćnu moru nakon što ih je ugledao susjed te ih počeo psovati.

– Samo smo guštali u kadi, a on je počeo vikati na nas. Ovo mu je četvrti put da je to napravio, a bilo je devet sati navečer i uopće nismo bili glasni. Na kraju sam rekla našem zaštitaru da pozove policiju, jer i ovo je zlostavljanje – kazala je glumica, koja sa suprugom dočekala policajce, ali nije ni razmišljala da bi ju netko mogao snimiti te se nije odjenula.

– Samo smo izašli van da bi s policajcima razgovarali o susjedu kojeg ne možemo podnijeti. I tako sam stajala vani u bikiniju, a grudi su mi izgledale potpuno smiješno. Cijela situacija je zapravo jako zabavna, jer rijetko radimo nešto skandalozno – s duhovite strane opisala je Katherine Heigl cijelu nezgodnu situaciju.

Linker
22. travanj 2024 20:04