SUSAN BOYLE

Razočaranje u finalu

Pritisak je na kraju ipak bio prevelik. Iako je svojim prvim nastupom na audiciji za show “Britain’s Got Talent” oduševila cijeli svijet, toliko da je čak dobila poziv u Oprah Show, Susan Boyle ipak nije uspjela pobijediti u finalu televizijske emisije. “Dlakavi anđeo”, kako su mediji nazvali neuglednu 48-godišnju škotsku kućanicu, u finalu je otpjevala istu pjesmu s kojom se proslavila, “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla “Les Miserables”. I opet je dobila ovacije, no Britanci su telefonskim glasovima odlučili da to nije dovoljno te pobjedu dodijelili odličnoj plesnoj skupini Diversity.

– Čisto savršenstvo – opisao je finalni nastup plesne skupine, koju čine dečki stari između 12 i 25 godina, član žirija Simon Cowell. Prije finala, u kojem je nastupilo deset najuspješnijih izvođača, Diversity nisu bili među favoritima. Kladioničari su ih stavili tek na šesto mjesto po vjerojatnosti da će pobijediti, ali fenomenalnim završnim nastupom uspjeli su pridobiti srca britanskih gledatelja.

Iako je neuspjeh Susan Boyle za većinu razočaranje, on je pomalo bio i očekivan. Naime, nakon početnog zanosa i oduševljenja pjevačkim sposobnostima srednjovječne pjevačice, mediji su počeli otkrivati detalje o njezinom ne toliko zanosnom karakteru, što je kulminiralo viješću da je prije nekoliko dana “divljala” u jednom londonskom hotelu. “Dlakavi anđeo” tako je izgubio krila i pobjedu u showu.

Linker
02. svibanj 2024 23:39