KATE WALSH

Razvod nakon 15 mjeseci

Samo 15 mjeseci nakon vjenčanja, razvodi se Kate Walsh (40), poznata po ulozi dr. Addison Montgomery-Shepherd u serijalu “Uvod u anatomiju”. Kad se 1. rujna 2007, odjevena u bijelu čipkastu vjenčanicu Monique Lhu illier, udala za četiri godine mlađeg Alexa Younga, izvršnog producenta filmske kuće 20th Century Fox, sve je izgledalo kao bajka.

Par je izmijenio zavjete u prezbiterijanskoj crkvi u gradiću Ojai, sjeverno od Los Angelesa, a fešta za 110 uzvanika, među kojima su bili i glumičini kolege iz serijala, priređena je u Casa Elar, raskošnom zdanju u španjolskom stilu, u sklopu luksuznog hotela Ojai Valley Inn. “Život mi je kao san”, tvrdila je tada, i ne sluteći da će se tako brzo pretvoriti u noćnu moru. Naime, Young je 9. prosinca sudu u Los Angelesu podnio zahtjev za raz vod braka, zbog “nepomirljivih razlika”.

– Kate i Alex ostat će u korektnim odnosima i nadaju se da će mediji poštivati njihovu privatnost. Ni njoj ni njemu u ovim trenucima nije lako – stajalo je u kratkoj izjavi koju je u njihovo ime objavio glasnogovornik.

Damir Leljak

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 728 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
28. travanj 2024 19:45