GLORIA PROMO

Red 2 - visokooktanska akcijska komedija u multipleksima Cinestar

RED 2 – nastavak hita koji je 2010. oduševio filmski svijet, od 25. srpnja gledajte u multipleksima CineStar.

RED 2 – visokooktanska akcijska komedija, donosi Franka Mosesea (Bruce Willis) i njegovog starog partnera Marvina Boggsa (John Malkovich) u još uvijek ne tako mirnoj mirovini. Ovdje ne mislimo samo na njihov posao, već i slinu akciju koja se vrti oko ljepotica Sarah (Mary-Louise Parker) i Katje (Catherine Zeta-Jones).

Oružje nove generacije – Nightshade, koje je nestalo u vrijeme Hladnog rata za Frankove i Marvinove straže, ponovno se pojavilo. Oni sad moraju okupiti svoj nevjerojatni tim operativaca u svjetskoj potrazi za nestalom smrtonosnom napravom koja može promijeniti raspodjelu svjetske moći. Kako bi u tome uspjeli, morat će se suočiti s vojskom nesmiljenih ubojica, nemilosrdnih terorista i vladinih dužnosnika žednih moći, koji se žele dočepati tehnološki naprednog super oružja.

Misija odvodi Franka i njegovu šaroliku skupinu u Pariz, London i Moskvu. Nadmašeni u broju ljudi i oružju, oslanjaju se na svoju lukavost, „old school“ vještine, te jedni na druge dok pokušavaju spasiti svijet – i pritom preživjeti.

Filmaš su znali da, kako bi zadržali komične elemente priče, prvo moraju osigurati akciju i avanturu, a tek onda se pobrinuti za to da likovi koji se ponekad čine suludima postanu uvjerljivi.

Struktura filma je akcijska ali su likovi komični zbog toga što ne mogu razriješiti svoje apsurdne probleme koji se odvijaju tijekom ekstremnog nasilja. Akcije je u izobilju, ali u srži, to je film o vezama i težini života osuđenika na život u igri tajnih agenata ….

Helen Mirren koja se ponovno našla u ulozi Victorije izjavila je: – Kod ovih likova je sjajno to što iako vode neobične živote imaju vrlo obične probleme te su opterećeni istim nedostacima koje i mi ostali imamo.

http://youtu.be/zlh2lvRP7tg

Ne propustite RED 2 u multipleksima CineStar od 25. srpnja.

Linker
21. travanj 2024 12:30