GLAZBENI SPEKTAKL

Red Hot Chili Peppersi nastupit će na Hipodromu

Ulaznice za najveći glazbeni spektakl na otvorenom, koncert Red Hot Chili Peppersa 29. kolovoza na zagrebačkom Hipodromu, kreću u prodaju u petak 2. prosinca u 8 sati ujutro.

Cijene karata za najveći open air koncert u regiji do Nove godine bit će 10 posto jeftinije, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Tribine na Hipodromu, 2000 sjedaćih mjesta, tako će do 1. siječnja koštati 495 kuna, stajaća mjesta bliže pozornici, odnosno hot pit, stoje 405 kuna, a najjeftinije ulaznice mogu se kupiti za 315 kuna.

Kako su najavili iz Adria Entertainmenta na press konferenciji održanoj u restoranu Peppers u zagrebačkoj Areni, posebno nadahnutom popularnim bendom, zasad je predviđeno 25.000 karata, no broj će se vjerojatno povećati do samog koncerta.

Bend će svirati oko dva sata, a zagrebački koncert jedan je od prvih koji će RHCP održati na otvorenom u sklopu svoje svjetske turneje. Najbliži koncerti prije Zagreba bit će u Pragu i Bukureštu.

Ulaznice će se moći kupovati i putem interneta, te na dvije rate, ali isključivo na prodajnim mjestima Adria Entertainmenta u Areni i Jurišićevoj ulici.

Linker
26. travanj 2024 11:30