MODNA ZADOVOLJSTVA

Renata Sopek: Gušt mi je kupovati s dečkom i sestrom

Televizijska voditeljica Renata Sopek (32) uživala je jučer u novim kolekcijama domaćih dizajnera na Cro A Porteru , što je bio savršen povod da otkrije tajne svog ormara, shopping navike, dojmove o pogledanim revijama, ali i o podršci koju ima od svog partnera, splitskog ugostitelja Sergeja Bijelića.

Kako vam se sviđaju kolekcije na prvoj večeri Cro A Portera? – Što se ELFS-a tiče, bilo je zgodnih odjevnih kombinacija i haljinica, a posebno su mi se svidjele jedne genijalne hlače s crnom košuljom. Vidjela sam i neke Lineine haljine koje su interesantne, a volim oker boju pa mi se sviđa što su imali par modela te nijanse. Ženstvene su, mislim da se mogu nositi za svečanu večeru ili za emisiju koju vodim na televiziji. Ja zapravo iz tog kuta razmišljam – u ovoj emisiji bih mogla ovu haljinu nositi, za drugu ću staviti ovu… (smijeh)

Koliko vam je važno imati odjeću koja je posljednji trend? – Nisam tip osobe koja će kupiti nešto što je sada u trendu i nositi to samo mjesec dana. Postoje ti neki dugovječni modeli koji su uvijek ‘in’, poput klasične male crne haljinice ili prekrasne crne štikle i za to mi nije žao dati novce. Baš kao ni za super traperice! Genijalne traperice mogu podići svaku kombinaciju. Žena može stvarno preseksi izgledati u trapericama koje joj super stoje, u običnoj potkušulji i, naravno, s dobrim štiklama.

Tko je vaš najveći modni kritičar? – Volim poslušati savjet i dečka, ali i sestre. Prema svojim najbližima sam skroz iskrena svidjelo se to nekome ili ne, tako da to očekujem i od njih.

Koji je najskuplji komad u vašem ormaru? – Prije par godina svi smo u mojem društvu bili ludi za jednom haljinom Gahrani Štrok. Njezina cijena je bila ‘ajme meni’, ali stvarno je bila primjerak za koji čovjek kaže ‘ovo moram imati’. Zato sam kupila tu prekrasnu haljinu, imala sam je na jednom događanju i svi su bili oduševljeni. Stvarno je bila krasna.

Kakvi ste kada krenete u kupovinu? – Što sam starija, to manje padam u trans zbog krpica. Neću bezglavo trošiti novce i htjeti nešto imati, kud puklo da puklo. Racionalnija sam, imam neke druge prioritete i moram priznati da više “ne divljam” u kupovini.

Je li vam važniji privatni život ili karijera? – Oboje mi je jednako važno. Sva sreća je da su se sve stvari lijepo posložile pa stvarno dobro usklađujem jedno s drugim. Što se moje veze tiče, partner mi jako puno pomaže u svim segmentima mog života, zajedno radimo neke stvari i sve se lijepo isprepliće. Mislim da na taj način čovjek, ako ima tu sreću i klikne si na nekim poljima, stvarno može sve napraviti puno kvalitetnije i biti produktivniji.

Anela Senčar

Linker
19. travanj 2024 10:00