Nova TV
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Rene postaje Igor, Igor postaje Rene

U predfinalnoj emisiji popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato voditeljski dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin transformirat će se jedan u drugoga odnosno Rene će postati Igor, a Igor će postati Rene.

Tako će se i voditelji pridružiti “transformirajućem” timu od osam kandidata koji već tjednima zabavljaju hrvatsku publiku ispred malih ekrana. Uz voditelje, koji će nesumljivo biti jedna od glavnih atrakcija nedjeljne emisije, kao gostujuća članica žirija, u showu će sudjelovati i Nives Celzijus.

Ove nedjelje izdvojit će i četiri najuspješnija kandidata koji će se natjecati u finalnog emisiji 21. prosinca, dok će ostali tada također nastupati, ali u revijalnog tonu.

Foto: Nova TV

Ove nedjelje vidjet ćemo jedinstvenu Lady Gaga, a njen nastup dočarat će nam Andrea i izvesti Poker face. Danijelu Martinović imitirat će Jasna, a otpjevat će pjesmu Brodolom. Giuliano će se pretvoriti u Lou Bega koji se proslavio pjesmom Mambo nr.5. Vanda postaje Enrique Iglesias, a izvest će pjesmu Bailamos. Baby Dooks će se morati uživjeti u pjevača Outkasta te otpjevati pejsmu Hey ya. Ronald će morati postati kopija Vlade Kalembera i to uz pjesmu Evo noći, evo ludila. Minea će se transformirati u legendarnu Cher, a za ulazak u finale borit će se s pjesmom If I could turn back time. Prošlotjedni pobjednik Mario podsjetiti će nas na spot Maroon 5 i pjesmu Moves like Jagger.

Linker
20. travanj 2024 10:44