Splash
DRUGAČIJI IZGLED I DRUGAČIJI ŽIVOT

Renee Zellweger - daleko od Hollywooda s muškarcem koji joj je promijenio život

Otkad je u vezi s Doyleom Bramhallom ll (46) popularna američka glumica povukla se iz javnosti te živi mirnim životom daleko od blještavila Hollywooda.

Već neko vrijeme Renee Zellweger (45) ne radi na novim projektima, a u rijetkim medijskim istupima kaže kako je napokon pronašla pravog muškarca za sebe te da je sretnija nego ikad u životu.

Upravo sretnom razdoblju oskarovka pripisuje i svoj znatno drugačiji izgled koji mnogi smatraju djelom plastične kirurgije.

–> Neprepoznatljivo lice Renée Zellweger

– Drago mi je da ljudi govore da izgledam drugačije. Jer sada i živim drugačiji, sretniji i ispunjeni život i drago mi je da se to primjećuje na mom licu – odgovorila je glumica na tvrdnje o plastičnim operacijama.

–> Renée Zellweger ponovno promijenila izgled

Rene je s blues glazbenikom u vezi dvije godine, a par živi na njenom imaju nedaleko od Santa Barbare. Nedavno su viđeni na parkiralištu na Beverly Hillsu, gdje su u ležernom izdanju izašli u restoran na večeru.

Splash

Foto: Splash

Renee je bila i u dvogodišnjoj vezi s kolegom glumcem Bradlyjem Cooperom s kojim je prekinula 2011. te u braku s country pjevačem Kennyjem Chesneyjem od kojeg se razvela 2005. nakon samo četiri mjeseca.

Glumica je često u intervjuima naglašavala da nema ambicije postati majka. Reneein izabranik bio je u braku s glazbenicom Susannom Melvoin s kojom ima dvoje kćeri, Indiju (12) i Elle (9).

Linker
24. travanj 2024 01:01