SALMA HAYEK

Repriza vjenčanja

Prije dva mjeseca meksička glumica Salma Hayek (42) udala se za francuskog milijunaša Francois-Henrija Pinaulta (46) na skromnoj ceremoniji na sam Dan zaljubljenih, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi rodbine. Ovaj vikend bračni par odlučio je ponoviti zavjete u Veneciji, i to na raskošnom obredu uz mnoge poznate goste.

Tako su njihovom ponovnom vjenčanju prisustvovali glumci Charlize Theron, Stuart Townsend, zatim španjolski glumački par Penelope Cruz i Javier Bardem te britanska dizajnerica Stella McCartney. Zabava je počela već u petak maskiranim balom u muzeju Punta Della Dogana iz 15. stoljeća. Sljedeći dan supružnici su ponovili zavjete u romantičnoj ceremoniji u opernoj kući La Fenice.

Ovaj put ponovljenoj ceremoniji prisustvovalo je 150 članova obitelji i prijatelja, a zvijezda filma “Frida” izgledala je prekrasno u Balenciaga vjenčanici dok je s buketom bijelih orhideja hodala prema oltaru. Njihova 19-mjesečna kćerkica Valentina Paloma i Pinaultova osmogodišnja kći Mathilde iz prvog braka bile su zadužene za nošenje cvijeća, a njegov desetogodišnji sin Francois bio je paž.

Uzvanici, među kojima su bili i pjevač irskog benda U2 Bono i njegova supruga Ali Hewson, preselili su se nakon toga na večeru u restoran palače Palazzo Grassi, gdje su se zabavljali do jutarnjih sati.

Meksička ljepotica presvukla se tijekom večeri u ružičastu haljinu za nastavak provoda u palači koja za nju i supruga ima posebno značenje pošto su se ondje prvi put upoznali. Zvijezda proslavljena filmom “Od sumraka do zore” demantirala je navode da je francuski poduzetnik potrošio na vjenčanje 2 milijuna dolara te je nedavno izjavila da se grozi milijunskih iznosa potrošenih na cermonije.

Gordana Kolanović

Linker
02. svibanj 2024 23:11