Sipa/Cropix
ODUŠEVIO MEDIJE I OBOŽAVATELJE

Ricky Martin na originalan način odgovorio na natpise o svojoj smrti

Zvijezda latino glazbe na domišljat se način očitovao na vijest o svojoj navodnoj smrti koju su prenijenili neki američki mediji, a što je zabrinulo njegove obožavatelje – Ricky Martin (43) objavio je fotografiju rajske plaže kraj koje je napisao “Pozdrav iz raja”.

Fotografija pokazuje da se doista radi o rajskoj plaži, što je pjevač pomalo humoristično i dvosmisleno iskoristio. Njegovi obožavatelji, ali i mediji, koje je ovaj njegov potez oduševio, počeli su se šaliti kako se Ricky javlja s onog svijeta.

Hello from #heaven.

Ricky (@ricky_martin) tarafından paylaşılan bir fotoğraf (Oca 1, 2015 at 11:51öö PST)

Ovakva rekacija pjevača stigla je nakon što je na YouTubeu osvanuo i počeo kružiti video smrskane olupine automobila za koji se tvrdilo da je pjevačev te da je on poginuo na autocesti u Los Angelesu. Ricky je ubrzo nakon ove objavio i sljedeću fotografiju iz “raja” na kojoj se jasno vidi, a pretpostavlja se da se radi o plaži u njegovom rodnom Puerto Ricu gdje provodi božićne i novogodišnje blagdane.

Foto: Instagram

Ricky se proslavio 1999. hitom Livin’ la Vida Loca nakon čega je nastavio redati uspješne albume i dobivati brojne nagrade. Pjevač je otac dvojice dječaka, blizanaca Mattea i Valentina koje je 2008. rodila surogat majka, a dvije godine nakon toga Ricky je priznao da je homoseksualac. Za više vijesti iz svijeta zabave pratite našu Facebook stranicu!

Linker
24. travanj 2024 04:48