NIJE VIŠE NEŽENJA

Robbie Williams uplovio u bračne vode

U društvu najužih članova obitelji i nekoliko prijatelja u subotu na Beverly Hillsu u Los Anglesu nakon trogodišnje veze vjenčali su se Amerikanka Ayda Field (31) i britanski pjevač Robbie Williams (36).

Aydi je bila prisutna samo majka i brat, dok joj je otac ostao u Turskoj, a Robbieju su bili prisutni roditelji i nekoliko prijatelja. Svadba je za neke prijatelje bila pravo iznaneđenje jer su za nju saznali 24 sata prije i nisu stigli niti doći, a tamo nisu bili niti članovi Robbiejevog izvornog benda Take That, piše Jutarnji list.

Prijatelji tvrde kako su se i novopečeni mladenci u jako kratkom roku odlučili za vjenčanje i za planiranje događaja, a neki koji su dobili pozivnice prije dva tjedna mislili su kako će Robbie slaviti 20 godina pjevačke karijere, a ne vjenčati se.

Kako su im roditelji oboma razvedeni, Ayda i Robbie potpisali su predbračni ugovor jer je Robbie htio zaštiti svoju imovinu vrijednu oko 100 milijuna eura. Prema riječima prijatelja, svjesni su kako bi se i to njima moglo dogoditi s obzirom iz kakvih obiteljskih okruženja dolaze.

Želeći što više ovu svečanost zadržati za sebe, par je na ceremoniju došao ušavši na stražnji ulaz luksuznog imanja na Beverly Hillsu.

Linker
19. travanj 2024 11:46