DOKTOR I PACIJENTICA

Roman Polanski napravio zanimljiv filmić za Pradu

Roman Polanski (78) iznenadio je okupljene u Cannesu projekcijom kratkog filma napravljenog za Pradu kojim je najavio suradnju s ovom modnom kućom. U trominutnom filmiću imena “Terapija” glume Ben Kingsley (68) kao psihoterapeut i Helena Bonham Carter (46) kao njegova bogata pacijentica od glave do pete odjevena u Pradu.

– Kada su me pitali da napravim kratki film za Pradu, mislio sam da neću moći biti svoj, ali zapravo sam u potpunoj slobodi koju sam dobio pronašao priliku za okupljanje najdražih mi ljudi na setu i dobru zabavu. – izjavio je Polanski za časopis Elle, a čitav filmić možete pogledati u priloženom videozapisu.

Kratki uradak je prikazan prije projekcije redateljevog filma “Tess” iz 1979. godine u Cannesu, posvećenog njegovoj pokojnoj supruzi Sharon Tate. U filmu glumi Nastassja Kinski s kojom je Polanski u vrijeme snimanja imao kratku vezu, a koja je u to vrijeme bila maloljetna. Kinski je kasnije kada je redatelj optužen zbog spolnog odnosa s trinaestogodišnjom Samanthom Geimer te optužbe nazvala smiješnima i izjavila kako je bijeg Polanskog veliki gubitak za SAD.

Linker
26. travanj 2024 15:15