Splash
PRISJETILA SE ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA

Rumer Willis: Divim se Ashtonu što se upustio u avanturu s našom ludom obitelji

Najstarija kći Brucea Willisa (59) i Demi Moore (52) izjavila je kako je Ashtonu Kutcheru, bivšem suprugu svoje majke koji joj je svojedobno bio očuh, čestitala na roditeljstvu čim je postao otac te kako je jako sretna zbog njega.

– Odmah sam ga nazvala i čestitala mu. To je prekrasno. Vidjela sam slike njegove i Miline djevojčice Isabelle Wyatt i stvarno je slatka – ispričala je Rumer Willis (26) u intervjuu za Access Hollywood Live.

Ashton Kutcher (36) bio je u braku s Demi Moore od 2005. do 2007. te u istom tom razdoblju bio očuh Rumer i njenim sestrama Scout (23) i Tallulah (20) koje su sve tada bile u tinejdžerskoj dobi.

ARHIVA

– Ashton je bio godinu dana mlađi od mene kada je počeo hodati s mojom majkom. To je kao da se ja sad upustim u vezu s nekim tko je roditelj triju tinejdžera. To bi bilo stvarno suludo – rekla je Rumer.

Mlada glumica prisjetila se i kako je to izgledalo kada se Ashton pridružio njihovom, kako ga je nazvala, ludom klanu to jest obitelji. Rumer je ispričala kako je njena majka Demi Ashtonu jasno dala do znaja da su joj djeca na prvom mjestu i da dolaze s njom u paketu te da on odluči hoće li ostati ili otići.

– No on se upustio u tu ludu situaciju – rekla je Rumer te dodala kako jako poštuje svoju majku zbog takvnog stava, ali i Ashtonovu hrabrost što se upustio u sve to.

Rumer je nekoliko puta tijekom intervju rekla kako je njena obitelj vrlo nekonvencijalna i neobična jer se za vrjeme Demina i Ashtonova braka i njen otac Bruce često družio s njima, a glumica ističe i kako joj je neobično što Bruce sada ima dvije malene djevojčice:

– On sada ima dvije bebe kod kuće. Ponekad još uvijek ne mogu vjerovati. Pretvorio se u jednog razigranog i zabavnog starca – rekla je Rumer o svom slavnom ocu koji je u braku s Emmom Heming od 2009. i s kojom ima dvogodišnju Mabel i šestomjesečnu Evelyn.

JLP
Linker
29. studeni 2022 16:02