NEPREMOSTIVE RAZLIKE

Russell Brand podnio zahtjev za razvod od Katy Perry

Nakon egzotičnog i tajnovitog vjenčanja u Indiji u listopadu 2010.g., Russell Brand (36) i Katy Perry (27) postali su jedan od najzanimljivijih zvjezdanih parova. Engleski umjetnik i američka kantautorica dijelili su interes za mistiku i religiju, međutim od početka su pokazivali neslaganje koje je vodilo u dublje probleme.

Tako se Perry žalila da Brand ne poštuje kršćansku vjeru njenih roditelja, iako je u zadnjem bračnom potezu Russell podnio zahtjev za razvod, kako bi Katy izbjegla neshvaćanje svojih vrlo religioznih roditelja koji ne odobravaju razvod, navodi TMZ.

Bračni par je pokazivao i priznavao probleme u braku zadnjih mjeseci, iako je sam Russell na gostovanju u emisiji Ellen tijekom studenog naveo da je “oženjen sa Katy, dok nas smrt ne rastavi, takav je bio zavjet.”

Papiri za razvod podnijeti su 30. prosinca, točno 2 godine nakon što su objavili svoje zaruke. U službenoj izjavi Russell je naveo da se “nažalost, Katy i ja rastajemo. Uvijek ću ju obožavati i znam da ćemo ostati prijatelji.”

Linker
28. travanj 2024 02:52