Sipa/Cropix
ŽELI BITI UZ SUPRUGU I KĆER

Ryanu Reynoldsu teško palo prvo napuštanje doma otkako je postao otac

Mladi roditelji krajem prosinca prošle godine dobili su prvo zajedničko dijete, malenu Violet koja je u potpunosti promijenila životni stil glumačkog para.

I dok je Blake Lively (27) izjavila kako joj je uloga majke sjela sasvim prirodno i kako je trenutačno posvećena zajedničkim trenucima, Ryan Reynolds (38) također želi što više sudjelovati i biti uz svoje dvije djevojke.

– Malo mi je teško jer je ovo prvi puta da sam odsutan iz doma otkako sam postao otac – izjavio je glumac koji se pojavio na premijeri svog filma Mississippi Grind na Sundance Film Festivalu.

– Fascinantno kako čovjek može biti tako sretan i iscrpljen u isto vrijeme. Poput kokaina, samo bez ružnih posljedica – rekao je okupljenim novinarima Ryan koji se trudi biti što veća podrška svojoj supruzi.

Da je pred njima mnogo sretnih, ali i napornih trenutaka svjedoči i izjava koju je Blake nedavno dala za magazin People.

– Violet će to biti moje nastarije djete, a imati će još braće i sestara.Veselim se što ću gledati kako će svaka prinova utjecati na stariju djecu i kako će se razvijati obiteljska dinamika – rekla je Blake, koja je najmlađa od petero djece u obitelji, dok Ryan ima trojicu braće.

Blake Lively: Rođenje djeteta ne doživljavam kao veliku promjenu

Linker
22. ožujak 2023 05:59