UDRUGA OČEVA PROTIV GLUMICE

Samohrani očevi uzeli Kate WInslet na zub

Za izjavu britanske glumice, u kojoj kaže da u njenoj obitelji nema pravila da djeca polovicu vremena provode s mamom, a drugu polovicu s tatom, uhvatila se udruga Fathers4Justice koja ju je željela iskoristiti u svojoj novoj kampanji uz poruku: Kate, svako dijete zaslužuje svog oca za Božić.

Kate Winslet, koja ima troje djece s tri različita muškarca, u intervju Vogueu rekla je da njena djeca ne putuju ovamo –onamo već da žive isključivo s njom, što je udruzi očeva zvučalo kao da je glumica protiv dijeljenja brige za djecu.

Fathers4Justice kontaktirali su i bivše supruge glumice: redatelj Sam Mendes rekao je kako je neprimjereno od udruge da uključuje njega i njegovu obitelj u svoju kampanju, a ne znaju ništa o njihovim obiteljskim okolnostima. Prvi Katein suprug Jim Threapleton još 2004. je podržao udrugu, kada je tvrdio da mjesecima nije vidio svoju kći.

Kada je glumica saznala za namjeru udruge da se okoriste njenom izjavom za svoju kampanju podigla je sudsku tužbu. Odvjetnici Kate Winslet kažu kako oglas kao i cijela kampanja navode na krivi zaključak i ozbiljno iskrivljuju izjavu glumice.

U intervjuu Vogueu oskarovka samo negira da su njena djeca žrtve njenih razvoda, navode odvjetnici.

Linker
25. travanj 2024 13:57