ODMOR I LJEPOTA

Sandra Bagarić - serenada u wellnessu

Premda Sandra Bagarić (36) tartufe više voli na fužima negoli na svom licu, rado se prepustila wellness-ritualima. No, kako je za potpuno opuštanje dobro promijeniti ambijent, odabrala je wellness daleko od svog svakodnevnog miljea: zvijezda hrvatske operete otputovala je iz Zagreba u hotel Falkensteiner Club Funimation Borik u Zadru.

– Željela sam se malo odmoriti od obiteljskih i kućanskih obveza pa sam supruga Darka Domitrovića i sinove, desetogodišnjeg Marka i šestogodišnjeg Lov­ru, ostavila kod kuće i otišla s prijateljicom – objasnila je Sandra Bagarić kojoj se, uz plivanje i hidromasažu, najviše svidjela tartufoterapija.

Riječ je o tretmanu lica s kozmetikom ISHI na bazi tartufa (nanose se krema i maska) čiji je osnovni sastojak enzim tironizaza koji kontrolira proizvodnju melanina usporavajući proces pigmentacije i umanjujući hiperpigmentacijske mrlje. Osim toga, ima i antiaging dje­­­­­­­­­­lo­­­vanje te licu daje svjež izgled, a to je ono što Sandri Bagarić, kad skine tešku kazališnu šminku, nužno.

Damir Leljak

Linker
19. travanj 2024 12:46