Sipa/Cropix / SIPA
ŽIVOTNE LEKCIJE

Sandra Bullock: Voljela bih da je meni netko dao ovaj savjet

Oskarovaka Sandra Bullock (49) održala je humorističan i inspirativan govor za maturante u srednjoj školi Warren Easton Charter u New Orleansu.

Slavna glumica poslužila se brojnim anegdotama i komičnim situacijama kako bi mladima prenijela važne životne lekcije i savjete koji bi im mogli pomoći u svijetu odraslih.

– Ako vas netko posebno ne voli, nije niti važno. Ne trebaju vas svi voljeti. Pronađite one kojima je stalo do vas i koji će vas cijeniti i paziti – rekla je Sandra svojoj mladoj publici i posebno naglasila važnost potrage za vlastitom srećom.

– Što god da ona bila, pronađite svoju sreću. Hoćete li imati dobar ili odličan dan ovisi samo o vama – ozbiljno je rekla glumica te dodala kako se jednoga dana neće niti sjećati briga i ružnih stvari, nego će pamtiti samo one dobre i pozitivne stvari u životu.

8 January 2014 - Los Angeles, California - Sandra Bullock. 40th Annual People's Choice Awards - Arrivals held at Nokia Theatre L.A. Live. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia/ADMEDIA_adm_PeoplesChoice14AR_BP_008/Credit:Byron Purvis/AdMedia/SIPA/1401090654
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Na pitanje što bi rekla svojoj mlađoj ja, Sandra je odgovorila:

– Voljela bih da je meni netko rekao ono što ja u posljednje četiri godine ponavljam svom sinu, a to je da ne brinete toliko! Ne bojte se nepoznatog, jer sve čega se bojite vjerojatno se uopće neće niti dogoditi. Dogodit će se sve druge stvari koje niste niti planirali – zaključila je svoj inspirativni govor Sandra.

Linker
15. travanj 2024 16:09