Goran Mehkek / CROPIX / CROPIX
PROBLEME OSTAVILA PO STRANI

Sandra Perković plijenila pažnju elegantnim i sofisticiranim izgledom

Nakon hrabrog medijskog istupa kojim je javnosti dala do znanja kako trenira u iznimno teškim uvjetima, a istovremeno je pod velikim pritiskom da konstantno ostvaruje vrhunske rezultate, naša najbolja atletičarka i olimpijska pobjednica pojavila se na društvenom okupljanju.

Predavanje Mimi Vurdelje, nutricionistice Hrvatskog olimpijskog odbora, koja je govorila o snazi suplementacije vrhunskih sportaša i općenito o prehrani – okupilo je brojne hrvatske sportaše, između ostalih i Sandru Perković (24) te njenog partnera i trenera Edisa Elkasovića koji su jako nezadovoljni tretmanom Hrvatskog atletskog saveza.

Lijepa Sandra na događanju ipak nije spominjala poteškoće s kojima se svakodnevno susreće nego je plijenila pažnju u crnoj kombinaciji, jednostavnoj frizuri i jarko crvenim ružem za usne koji je cjelokupnom izgledu dao elegantniju i sofisticiraniju notu.

Zagreb, 090315. 
Hotel Esolanade.
Mihanovicva ulica.
Predavanje Mimi Vurdelje, nutricionistice Hrvatskog olimpijskog odbora, koja je govorila o snazi suplementacije vrhunskih sportasa i opcenito o prehrani.
Na fotografiji: Sandra Perkovic i Edis Elkasovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
/ CROPIX

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Linker
16. travanj 2024 07:04