MAMINE ŽELJE

Sandra Vranješ: Voljela bih da kći slijedi moju karijeru

Sandra Vranješ (41) bivša je manekenka koja danas uspješno balansira između obitelji i karijere: vlasnica je marketinške agencije i mama malenoj Ani (5). Iako Ana ne voli šetati gradom i ne zanima je kupovina odjeće, Sandra je svoju mezimicu uspjela izvući iz kuće kako bi zajedno obavile shopping.

– Svoj posao ozbiljno doživljavam,a tako sam doživjela i ulogu majke, jako malo vremena posvećujem samoj sebi i svom životu, nemam vremena za prijatelje. Ja sam oduvijek bila jako vrijedna, prvenstveno sam bila dobra studentica, a manekenstvo sam doživljala kao hobi, dobar izvor zarade – ispričala je Vranješ koja već razmišlja o budućnosti svoje kćeri Ane.

– Imam marketinšku agenciju koja jako dobro radi i ako moja kći bude htjela ići u tom smjeru, ja bih bila sretna. Međutim, s obzirom da mi je dijete zaljubljenik u životinje prije je vidim kao veterinarku. Od kućnih ljubimaca imamo papigu i ribice, jedino na to sam pristala. Ona bi htjela i mačku i psa, živjela bi u zološkom vrtu da može. Obećala sam joj ako jednom budemo živjeli u kući da može dobiti ljubimce koje želi -ispričala je Sandra, a dotakla se i kćerinog odjevnog stila.

– Sve što nosi joj ja biram. Ona uopće nije zainteresirana za garderobu, ja joj donesem nešto što sam joj kupila, a ona ne želi ni probati po nekoliko dana. Najviše voli vrijeme provoditi u prirodi pa rijetko sa mnom ide u grad. Njen djed ima kuću pa je kupio sve životinje koje je ona poželjela i sada jedva čeka otići tamo – ispričala je Sandra Vranješ o kćerinoj ljubavi prema životinjama.

Linker
14. travanj 2024 03:34