Matota
CRO-A-PORTER

Sanja Doležal: Ne pratim modu, ali Matiji Vujici ne mogu odoljeti

Otvorenje modne manifestacije Cro-A-Porter privuklo je mnogo modnih zaljubljenika na Zagrebački velesajam među kojima i Sanju Doležal koja je došla sa sinom Lukom, Anicu Kovač, Maju Šuput, Koranu Gvozdić, Ines Preindl i mnoge druge.

Prije revija uzvanici su se mogli okrijepiti u Glorijinom kutku gdje je bilo izloženo deset najljepših naslovnica GlorijeGLAM i gdje su se mogli okrijepiti Istenič vinskim koktelima te prelistati Glorijina izdanja.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal, koaj je revije gledala u društvu sina Luke, nije česta gošća na modnim događanjima i kaže kako joj moda nije prioritet u životu, ali haljinama Matije Vujice jednostavno ne može odoljeti.

– Matija mi šije haljine za nastupe već godinama. Volim pratiti modu, ali radije ulazim u neke druge, a ne modne dućane – kazala je Sanja, ali dodala da podržava domaća modna događanja i hrvatske dizajnere.

Na prvoj večeri ove modne manifestacije svoju kolekciju je, među ostalima, predstavljala i Matija Vujica, koju sve pratiteljice domaće modne scene naprosto obožavaju.

– Nakon tri godine stanke, ponovno sam na Cro A Porteru i drago mi je što sam došla, najviše zbog Matije Vujice s kojom dugo surađujem – kazala je Maja Šuput.

A kako je sve izgledalo i kakve smo modne razgovore vodili s našim poznatim damama pogledajte u prilogu!

http://tv.jutarnji.hr/video/show/6218193f85dfaf36b7566da0f6511ea6

Linker
11. travanj 2024 12:05