SNIMANJE ZA GLOBUS

Sanja Jovanović pozirala gola unatoč osam kilograma viška

Želim da me ljudi vide u izdanju malo drukčijem od kupaćeg kostima, kapice i naočala. Želim da vide da imam i drugu stranu. Mnogo, mnogo ženstveniju – kazala je za Globus Sanja Jovanović koja se skinula pred objektivom Borisa Štajduhara u trenutku kada se zbog bolesti štitnjače bori s osam kilograma viška.

No, nju to više brine zbog profesionalnih razloga. To što će na slikama imati malo veće obline – to je, kako bi ona rekla, ni najmanje ne tangira.

– Ako mene pitate, žena mora imati i guzu i sisu. Meni će uvijek biti ljepša žena s oblinama – kaže.

Sanja u neposrednom kontaktu ostavlja dojam izrazito odlučne i samouvjerene osobe. Doima se kao netko tko preko svega što mu život podmeće prelazi poput bagera:

– Naučila sam da, koliko god bila slomljena, mogu učiniti čuda. Tako je došla i posljednja zlatna medalja na 50 metara. Iza mene je jako teška godina, preminula mi je majka, počeli su problemi sa štitnjačom, zaredali su se problemi…

Ali, shvatila sam da je plivanje moj posao. I to posao koji volim. Koji moram napraviti najbolje što mogu. Uostalom, svim mojim uspjesima moja se mama još veseli. Samo negdje gore – objašnjava mlada sportašica, bez trunke patetike u glasu.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE I ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLOBUSA

Linker
29. travanj 2024 02:42