BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 05: Actress Saoirse Ronan, wearing Burberry, at Burberry and Fox Searchlight Pictures honour the cast and filmmakers of 'Brooklyn' at Burberry on January 5, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Donato Sardella/Getty Images for Burberry)
 Getty
UKRADI STIL

Saoirse Ronan - Posve (ne)obična djevojka

Zvijezda romantične drame ‘Brooklyn’ dobro zna što želi: zahtjevne filmske uloge u kojima može pokazati sav talent, ali i elegantnu mladenačku garderobu.

Iako joj je tek dvadeset i jedna godina, Saoirse Ronan itekako zna u kakvim filmovima želi glumiti i kako želi izgledati na crvenom tepihu.

– Ne biram naslove koji bi mogli postati blockbusteri niti me zanima pozornost privlačiti izazovnim haljinama. Želim da moja slava traje dulje od pet minuta – kaže glumica. A budući da je ovoj Amerikanki irskih korijena već pošlo za rukom osvojiti nominaciju za prestižnu glumačku nagradu Oscar (ulogom Eilis Lacey u drami ‘Brooklyn’ redatelja Johna Crowleya, koja igra i u domaćim kinima), nema sumnje da je na dobrom putu da njezina glumačka zvijezda sjaji još dugo.

Getty

FOTO: Getty

A i njen modni izbor pobire samo pohvale. U raskošnim večernjim toaletama jednostavnog kroja djeluje elegantno i mladenački, a taj dojam pojačavaju decentna šminka i nemarno složena punđa. Za dnevne svečane prilike bira klasične komade s trendovskim elementima, koje kombinira s ekstravagantnim nakitom i otkačenim štiklama. A kad se ugase svjetla reflektora, glumica se pretvori u curu iz susjedstva koja ne može odoljeti trapericama i starkama.

Ukradite stil mlade glumice!

Napisala Anela Martinović; Odabrala Iva Gradišer; Fotograf Matej Dokić

Linker
27. travanj 2024 03:10