AFP/Cropix
ZVIJEZDA MODERNE OBITELJI

Sarah Hyland: Bojala sam se za svoj život

Mlada glumica, zvijezda popularne TV serije Moderna obitelj, nedavno je prekinula dugogodišnju vezu s dečkom Matthewom Prokopom, koji je zbog nasilja u vezi sada dobio zabranu pristupa glumici.

Sarah Hyland (23) u kolovozu je prekinula petogodišnju vezu s mladim glumcem, a TMZ sada piše da je razlog prekidu bila njegova agresija.

– Njegov stisak je bio toliko jak da nisam mogla disati ni pričati. Bila sam preplašena i bojala sam se za vlastiti život – opisala je mlada glumica jedan od incidenata te dodala da je Matthew više puta prijetio da će joj ubiti psa.

Jednom od ispada svjedočila je i njena kolegica iz TV serije, Julie Bowen, koju je Sarah naposljetku i zamolila da joj pomogne okončati nasilnu vezu i bude s njom kada će Matthewu priopćiti da je gotovo.

Ipak, ni prekid nije prošao bez napetosti – Matthew je istrčao iz kuće mlade glumice i prijetio da će je zapaliti, a nakon toga joj je stalno slao poruke u kojima joj je prijetio i emocionalno ju ucjenjivao, između ostalog i samoubojstvom.

Prema dokumentima, Matthew je posljednjih mjesec dana proveo u rehabilitacijskom centru, koji je, zbog njegovog mentalnog stanja, slavnoj glumici preporučio da zatraži zabranu približavanja.

Pratite nas i na Facebooku i lajkajte našu novu Fb stranicu !

Linker
26. travanj 2024 10:20