SIPA/CROPIX
NAGRADA CLIO

Sarah Jessica Parker: Kada ne radim šlampava sam i neugledna

Sarah Jessica Parker (49) primit će priznanje za svoj doprinos u modnoj industriji i uručit će joj se prestižna nagrada CLIO.

Zvijezda planetarno popularne serije Seks i grad i međunarodno poznata modna ikona, Sarah Jessica Parker primiti će nagradu za svoj talent i rad koji je ostvarila u modnoj industriji, pomičući granice kreativnosti, istovremeno balansirajući sa svojom modnom etiketom, parfemom i glumačkom karijerom.

CLIO nagradu Sarah će pridružiti već osvojenom Zlatnom globusu i Emmy nagradi za svoja postignuća u glumi te mnogim modnim nagradama i počastima.

Unatoč modnom priznanju i dugogodišnjem iskustvu u tom svijetu, Sarah kaže kako se ne poistovjećuje s dodjeljenom nagradom:

– Ne vidim se tako kako me vide drugi i nisam, znam da će to sada zvučati malo čudo, tašta osoba – izjavila je majka troje djece te dodala kako se zbog razmišljanja o sebi kao ikoni osjeća pomalo narcisoidno.

Foto: Sipa/Cropix

– Jasno mi je da me drugi možda gledaju kao modni uzor, to je njihova projekcija i to je u redu – rekla je Sarah te dodala da kada ne radi najradije hoda šlampava i neugledna.

– Obožavam vrećastu odjeću i svi me zezaju da mi se kćeri odijevaju bolje od mene – našalila se Sarah jednom prilikom.

Nagrada CLIO biti će joj uručena 7. svibnja i svi već s nestrpljenjem iščekuju njenu novu modnu kombinaciju.

Linker
26. travanj 2024 13:27