SRAM ZBOG MUŽA

Sarah Jessica Parker muža nazvala prosječnim

Sarah Jessica Parker pojavila se u emisiji Late Show With David Letterman, kako bi najavila nastavak filma “Seks i grad”, koji je doživio svjetsku premijeru u ponedjeljak navečer u New Yorku. Glumica je za nastup odjenula haljinu sa aplikacijama zebrinih pruga, u bijelom puloveru i tirkiznim štiklama londonskog dizajnera Nicholasa Kirkwooda. Međutim, gostovanje u emisiji nije proteklo bez neugodnosti. Naime, glumica se zacrvenila od srama poošto je neoprezno izjavila da je njen suprug, američki glumac Matthew Broderick zapravo – prosječan.

Glumica proslavljena ulogom Carrie Bradshaw, brzo je napomenula da nije tako mislila i da je jedini aspekt u kojem je njen odabranik prosječan, zapravo njegova visina.

Majka blizanki Marion i Tabithe te sedmogodišnjeg Jamesa Wilkieja, došla je do te teme objašnjavajući kako je njihov sin među nižima u razredu, pa s obzirom na njih dvoje, ne očekuje da će ispasti jako visok.

Gaf je napravila dok je pričala o tome kako je njen sin jedno od najstarije djece u razredu, što mu je olakšalo situaciju s obzirom da je jedan od najnižih.

– Nije jako nizak, već prosječne visine. Tu je sa suprugove strane…on je prosječan. Ne želim reći da je prosječan karakterno ili intelektualno – brzo se ispravila te nadodala kako je velika vjerojatnost da će i James Wilkie biti sličan njemu.

Glumac koji se proslavio romantičnom teen komedijom “Slobodan dan Ferrisa Buellera” visok je 1,72 metra, dok je njegova supruga deset centimetara niža od njega.

Linker
29. travanj 2024 07:25