ODGOJ I SLAVA

Sarah Jessica Parker snimila editorijal s cijelom obitelji

Poznata glumica Sarah Jessica Parker (46) odlučila je u novom broju časopisa Vogue ponuditi modni editorijal s osobnim dodirom. Naime, slavna je glumica za editorijal pozirala sa svojom obitelji suprugom Matthewom Broderickom (49), sinom Jamesom Wilkieom (8) te kćerkama 2-godišnjim blizankama Marion Lorettom Elwell i Tabithom Hodge.

Uz dirljive fotografije, na kojima se majka igra s djecom, ali i gleda kako njezin sin s prijateljima svira rock, Sarah Jessica Parker progovorila je i o odgoju djece.

-Nismo htjeli uzeti dadilju koja bi stalno živjela s nama. Matthew i ja se jako trudimo što više sudjelovati u odgoju naše djece. Pravilan odgoj nam je oboma vrlo važan i ne želimo se izvlačiti. U čemu je poanta osnivanja obitelji, ako te kasnije uopće nema u njezinom životu? – izjavila je glumica.

Blizanke koje ima s Broderickom rodila je surogat majka, dok je sina James James Wilkiea rodila ona.

Prisjetila se i uloge koja joj je donijela svjetsku popularnost i uspjeh, uloge Carry Bradshaw u kultnoj seriji “Seks i grad”. Ističe da joj je to bila najvažnija uloga u životu, međutim da se sa samim likom ne može identificirati.

– Ne mislim na modu svaki dan, makar samu modnu industriju iznimno poštujem . objasnila je Sarah Jessica Parker.

Pogledajte modni editorijal Sarah Jessice Parker u magazinu Vogue

Linker
29. travanj 2024 05:32