POLA STOLJEĆA

Saša Kopljar 50. rođendan proslavio s najmilijima

Saša Kopljar oduvijek je zazirao od rođendanskih slavlja. Za voditelja Dnevnika Nove TV taj je dan “noćna mora”. Koliko god čudno zvučalo, s obzirom na posao kojim se bavi, krajnje su mu neugodne situacije u kojima je on u središtu pozornosti.

A zbog fame stvorene oko 50. rođendana, “okrugle i posebne godine u životu čovjeka”, danima prije tog famoznog 25. rujna osjećao je dodatnu nelagodu.

– Moja me punica često zafrkava da je moja omiljena rođendanska poštapalica “Ponašajte se kao da me nema!”. No, svi su tu moju pedesetu toliko spominjali da sam i protiv svoje volje podlegao tom pritisku i iščekivanju tog “važnog dana”, kao da će se ne znam što dogoditi. Večer uoči rođendana prostrujalo mi je: “Ajme, od ponoći imam pola stoljeća”, i osjetio sam se starim ko dinosaur! Ujutro sam se prvo pogledao u ogledalo, potom se prošetao po stanu i shvatio da funkcioniram jednako kao s 49. I pomirio se s činjenicom da imam 50 – kaže Saša Kopljar, kojemu su njegovi najbliži, supruga Renata te 12-godišnja kći Ariana i 10-godišnji sin Fran, ne obazirući se na njegovo uobičajeno “brundanje”, priredili slavlje u krugu obitelji.

Snježana Dragojević Harapin

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Što je Saša Kopljar dobio za 50. rođendan te koja je tajna njegovog mladolikog izgleda, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 926) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
03. svibanj 2024 03:36