CASIO

Sat - neodoljiv spoj mode i praktičnosti

Renomirani svjetski brend Casio ponovno oduševljava svojom prepoznatljivom kombinacijom performansi, kvalitete, stila i inovacije.

Robusna kućišta, atraktivne boje i multifunkcionalnost i dalje su jedne od glavnih karakteristika Casio G-Shock serije, dok se Casio Sheen serija za nju izdvaja delikatnim detaljima u žutom i crvenom zlatu te srebrnoj i bijeloj varijanti.

Prepoznatljivi predimenzionirani dizajn kućišta Big Case i X-Large linija G-Shock serije dobili su još jednu modernu reinterpretaciju, u nijansama zlatne boje, s varijantama crnog i zlatnog brojčanika, te u tirkiznoplavoj boji s neobičnim prošaranim printom. Popularna G-Shock serija zadržala je svoje prepoznatljive performanse; višedimenzionalne analogno-digitalne brojčanike, otpornost na vodu i udarce te multifunkcionalnost.

Glavno ovosezonsko pojačanje inovativne G-Shock serije nalazimo u dodatnoj opciji spajanja mobitela i G-Shock GBA modela preko G’Mix Music aplikacije kako bi svaki dan imao vrhunski soundtrack.

Pomno dizajnirani, pročišćeni i vizualno atraktivni brojčanici Casio Sheen linije za žene poigravaju se klasikom. Nijanse srebrne i bijele boje, te žutog i crvenog zlata savršeno će zaokružiti svaki outfit. Kvalitetan dizajn, kultna preciznost i istančan osjećaj za najnovije modne trendove čine ove satove najpoželjnijim modnim dodatkom aktualne sezone.

Satove pogledajte u fotogaleriji!

Linker
26. travanj 2024 03:28