ŽIVOTNE LEKCIJE

Scarlett Johansson: Mnogo sam naučila iz razvoda

Zanosna američka glumica Scarlett Johansson (27) u intervjuu za Today Show, koji je u New Yorku dala u sklopu promocije svoga novog filma “Kupili smo Zoo”, progovorila je o teškoćama posljednj­eg razdoblja vlastitog privatnog života. Tom se prilikom spomenula i razvoda od kolege Ry­ana Reynoldsa (35) te curenja svojih golišavih fotografija na internet. ­

U plavoj haljini bez rukava i crnim Louboutinovim gležnjačama, lijepa je Scarlett pred voditeljem Mattom Lauerom zaključila kako je iz oba iskustva mnogo naučila.

– Imala sam mnogo sreće. Spoznala sam da se i u teškim vremenima oko mene nalazi puno ljubavi i da me mnogi podržavaju. Naučila sam se toleranciji i strpljenju.

Glumica tvrdi da ne žali ni za čim, pa tako ni za dvogodišnjim brakom. Na pitanje da li se planira ponovno udavati, odgovorila je psihoterapijskom aluzijom:

– To je duboko pitanje koje zahtjeva račun od 250 dolara i kauč.

Scarlett je u posljednje vrijeme vrlo zaposlena snimanjem filmova, ali takva joj opterećenja ne smetaju.

– Na setu pojedinog filma i u cijeloj filmskoj industriji postoji zajednica, koja nekoga možda guši, ali ja sam 20 godina na filmu i za mene je to poznato i blisko okruženje. Na snimanjima se mogu usredotočiti jedino na posao i tada mi je rad ustvari terapija.

Čini se da glumica iz svega, naposljetku, izvlači samo pozitivne posljedice. Glasine o ljutnji na bivšeg supruga, koji je danas u vezi s Blake Lively, nije ovom prilikom komentirala, kao ni svoju dobrotvornu afričku avanturu. No posljednja je svakako sadržana u njenom zaključku.

– U proteklih godinu dana dogodilo mi se mnogo neočekivanih stvari, na mnogo lijepih, ali i izazovnih načina – rekla je glumica.­

­Na premijeri filma “Kupili smo Zoo” iste večeri u Ziegfeld Theatreu Scarlett se pojavila u klasičnoj crnoj haljini koja je sezala preko koljena. Malo dekoltirana oprava bez rukava ipak je otkrila ponešto njenog tijela. Kosu je splela u punđu, a na nogama je ponovno nosila visoke pete.

Film temeljen na stvarnoj biografiji Benjamina Meeja režirao je Cameron Crowe, a glavna je uloga povjerena Mattu Damonu. U američkim kinima počinje se prikazivati 23. prosinca.

Linker
29. travanj 2024 16:52