TEŽAK PREKID

Scarlett Johansson: Nakon razvoda stalno sam bila u teretani

Lijepa Scarlett Johansson (26) priznala je da njen život nakon razvoda od Ryana Reynoldsa (34) više nije isti.

– Isprva sam bila poprilično depresivna. Nakon otprilike tjedan dana sabrala sam se i počela stalno odlaziti u teretanu – otkrila je u intervjuu za njemački časopis GALA.

Atraktivna glumica udala se 2008. godine za zvijezdu filmova ‘Prisila na brak’ i ‘Green Latern’, a rastali su se krajem 2010., da bi se razvod finalizirao u lipnju ove godine.

Iako je odbila reći što je dovelo do razvoda, rekla je da je postala ‘pretjerano kritična’ i prema sebi i prema drugima te ‘nevjerojatno nestrpljiva’ u vezama. U medijima se svojevremeno nagađalo da je razlog njihovom prekidu Sandra Bullock (47), no glumica tvrdi da su ona i 13 godina mlađi glumac samo dobri prijatelji.

– Jako brzo sam stjecala predrasude prema drugima. Ako se ne slažem s nekime ili me živciraju, reći ću im to u lice – bez obzira koliko ih to može povrijediti. To me s vremena na vrijeme uvali u nevolju.

Potporu nakon razvoda dali su joj brat blizanac, baka i bliski prijatelji.

– Srećom, imam nekoliko jako bliskih prijateljica koje su uz mene već 15 godina, kojima se mogu povjeriti i pričati o svemu.

Posljednjih nekoliko mjeseci povezuju je s različitim glumcima, a nakon kratke veze sa Seanom Pennom viđena je u Parizu s Kieranom Culkinom, bratom slavnijeg brata.

Linker
20. travanj 2024 12:40