KRAJ BRAKA

Scarlett Johansson napustila najseksi muškarca na svijetu

Nakon dugog i brižljivog razmišljanja, odlučili smo završiti naš brak. U vezu smo ušli s ljubavlju, a s ljubavlju i ljubaznošću je i napuštamo. Iako ne očekujemo poštivanje naše privatnosti, doista bi ju cijenili – poručili su holivudski glumci Scarlett Johansson (26) i Ryan Reynolds (34) u zajedničkoj izjavi kojom su potvrdili glasine o svojem razvodu.

Uskoro bivši supružnici upoznali su se krajem 2007., nedugo nakon što je Ryan Reynolds prekinuo svoje zaruke s kanadskom pjevačicom Alanis Morissette , a već u svibnju 2008. bili su zaručeni. Vjenčali su se 27. rujna 2008. u skromnoj ceremoniji blizu sela Tofino u Kanadi.

Scarlett Johansson i Ryan Reynolds bili su poznati po čuvanju svoje privatnosti, pa tako gotovo nikada nisu govorili jedno o drugome u intervjuima, a imali su pravilo da ne idu zajedno na javna događanja. Zato su njihove zajedničke fotografije prava rijetkost, a izgleda da će uskoro biti još teže doći do njih.

Prve glasine da nešto nije u redu s njihovim brakom javile su se prošloga mjeseca i to samo nekoliko dana nakon što je Ryan Reynolds proglašen najseksi muškarcem na svijetu u anketi časopisa People. Tada su demantirali razlaz, ali očito je da je to bilo samo odugovlačenje.

Linker
27. travanj 2024 20:44