NOVI ŽIVOT

Scarlett Johansson: Preboljela sam razvod

Otako se 2010. razvela od kolege Ryana Reynoldsa – koji je sad već u novom braku s Blake Lively – plavokosa glumica pomalo se povukla iz žarišta javnosti – profesionalno i privatno. Na velika platna vraća se uskoro s dugoočekivanim filmov ‘Don Jon’, a nedavno se pojavila i na naslovnici magazina Marie Claire za koji je otvoreno progovorila o svom razvodu.

Iako se pričalo da ju je nova veza njezinog bivšeg shrvala, Scarlett kaže kako je danas prošlo već dovoljno vremena da može krenuti dalje.

– Nije se to dogodilo baš davno, no mislim da sam imala dovoljno vremena da prebolim to iskustvo i krenem dalje. Kako sazrijevam nastavljam raditi na sebi i to mi pomaže u novim vezama – rekla je Scarlett, koja je od razvoda povezivana sa Seanom Pennom, Jaredom Letom, a odnedavno s Francuzem Romainom Dauriacom, no nijedna od tih veza nije bila potvrđena.

Scarlet Johansson nije jedna od onih slavnih osoba koje će se svima pohvaliti fotografijama novih cipela, izvjestiti s putovanja ili podijeliti svoje misli putem društvenih mreža. Štoviše, glumica kaže kako ih izbjegava.

– Sve me to izluđuje. Ne razumijem potrebu da sve dijelimo. Gotovo da sami see iskorištavamo samo kako bismo bili viđeni – izrekla je glumica svoje mišljenje o društvenim mrežama.

Linker
29. travanj 2024 01:13