AVANTURA ILI VEZA

Scarlett Johansson zavela i Justina Timberlakea?

Samo nekoliko tjedana nakon što ju je ostavio Sean Penn , holivudska glumica Scarlett Johansson navodno je pronašla utjehu u naručju drugog poznatog zavodnika – Justina Timberlakea . Naime, kako je objavio britanski tabloid The Sun, njih dvoje su primijećeni kako zaljubljeno šapuću u klubu Kenmare, a nakon što su popili nekoliko pića, otišli su u njegov stan. Nisu zajedno izašli iz kluba, već u razmaku od desetak minuta, ali nije prošlo nezapaženo da je Scarlett uskoro došla pred njegov apartman. Iz njega je, pak, izašla tek u deset sati ujutro i to odjevena u istu odjeću kao i večer ranije.

Senzualna glumica dobro poznaje pjevača, pa se čak prije nekoliko godina pojavila u njegovom spotu za pjesmu “What Goes Around… Comes Around”.

Krajem prošle godine Scarlett Johansson se rastala od glumca Ryana Reynoldsa te je vrlo brzo ušla u ljubavnu vezu s kolegom Seanom Pennom. Njihova je ljubav ipak kratko trajala, pa je zabavu pronašla sa starim prijateljem Justinom Timberlakeom, koji je, pak, nedavno raskinuo dugogodišnju vezu s glumicom Jessicom Biel .

Linker
29. travanj 2024 06:44