BEZ LJUBAVI

Sebastian Fleiss zbog Survivora napustio djevojku

Ako se za nekoga od osamnaest natjecatelja u zbiljokazu Survivor može reći da je u Kostariku stigao spreman za život u divljini, onda je to Sebastian Fleiss . Ekstremni sportaš, koji je trenirao skijanje i snowboard, a uz to se bavi ronjenjem na dah, jedrenjem, biciklizmom, kajakaštvom te slobodnim penjanjem, 28-godišnji Samoborac pravi je ovisnik o adrenalinu. Naravno, u odličnoj je tjelesnoj kondiciji i vrlo snalažljiv, pa ne čudi da je na Kostariki us pio upaliti vatru bez šibica i upaljača, uloviti jastoge i ribe te izdržljivošću i spretnošću u borbama osigurati mnoge pobjede svom plemenu.

Sedam zrna mudrosti Ave Karabatić

No, iako je uživao u Kostariki, četrdesetak dana boravka u divljini ipak je utjecalo na njega. Prekinuo je, naime, desetogodišnju vezu sa studenticom arhitekture Ivom Kreković.

– Izolacija je učinila svoje. Imao sam vremena razmišljati o nekim bitnim stvarima i analizirati svoje osjećaje. Volio bih da je nakon povratka sve ostalo po starom, ali nije. Iva i ja smo prekinuli jer sam shvatio da je među nama nestalo ljubavi. Ona je fenomenalna cura, i ostali smo u dobrim odnosima, no nećemo se pomiriti – kaže Sebastian Fleiss, koji se na povratku utješio baki nom savijačom od sira.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o doživljajima Sebastiana Fleissa u zbiljokazu Survivor saznajte u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 901) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
27. travanj 2024 12:29