MADONNA

Sedma godina je bila kobna

Pop pjevačica Madonna posjetila je najpoznatijeg britanskog odvjetnika za razvode Nicholasa Mostyna te nakon sedam godina braka započela razvodnu parnicu od deset godina mlađeg supruga, redatelja Guy Ritchieja, objavljeno je na internetskoj stranici Holy Moly.

Kao razlog prekida braka pjevačice i režisera, navodi se otuđenje para zbog poslovnih obveza. Međutim, britanski mediji tvrde da pravi razlog leži u stalnim svađama supružnika oko djece i mjesta gdje će živjeti te da je do razlaza među njima došlo i zbog Madonnine posvećenosti kabali te posvojenja malenog Davida Bande (2).

Da bračnom paru ne cvjetaju ruže bilo je vidljivo za vrijeme trajanja filmskog festivala u Canessu gdje je pop diva promovirala svoj dokumentarnoi film “I am because we are”. Dok je ona zaneseno pričala o filmu koji je producirala, Guy Ritche bio je loše raspoložen, natmuren te su mediji već tada počeli pisati o mogućem kraju ove velike ljubav.

Odvjetnik Nicholas Mostyn koji će zastupati Madonnu nedavno je zastupao i Paula McCartneya u parnici protiv Heather Mills te slavnom glazbeniku uštedito čak 100 milijuna funti.

Pjevačica navodno strepi da bi Guyu mogla pripasti polovica njenog bogatstva s obzirom da nije potpisala nikakav predbračni ugovor. Madonna ima razloga za zabrinutost jer je samo prošle godine zaradila 70 milijuna dolara. Guy i Madonna vjenčali su se krajem 2000. godine u Škotskoj. U braku s Guyem dobila je sina Rocca (7), a iz veze s trenerom Carlosom Leoneom (42) ima kćer Lourdes (11).

Barbara Ivezić

Linker
04. svibanj 2024 00:44